Mgr. Lucie Fabová (Balážová)
fabova@kdpcr.cz +420 603 501 311

ZÁZNAM webináře "Profesní otázky - AML zákon" (18.3.2022) - on-line

Formát události

Neuvedeno


Vzhledem k technickým potížím, které provázely webinář k AML zákonu v podzimním termínu a jehož záznam je tak v nedostatečné kvalitě, která je pro nás prioritou, bychom Vám rádi nabídli totožný webinář, který proběhl 18.3.2022 a je obsahově prakticky stejný.
Omlouváme se za komplikace.

Cílem webináře je příprava uchazečů ke kvalifikační zkoušce a zaměřuje se na práva a povinnosti daňového poradce podle AML zákona
a souvisejících předpisů.

Vyberte místo konání:

Termíny - on-line:

Pro vybranou variantu není vypsaný žádný termín.

Obsahová náplň

Přehled práv a povinností daňových poradců, které vyplývají zejména z aktuálních znění zákonů č. 253/2008 Sb., č. 523/1992 Sb.
a souvisejících předpisů.

Pro koho je kurz určen

Webinář je určen uchazečům o kvalifikační zkoušku na daňového poradce dle zákona č. 523/1992 Sb., ale i daňovým poradcům a všem, kteří se zajímají o profesní otázky daňového poradenství a to vzhledem k zásadní novelám zákona č. 253/2008 Sb. (AML zákon) a zákona č. 523/1992 Sb., které nabyly účinnosti v loňském roce.
Tematický okruh „profesní a související předpisy“ je součástí požadavků kvalifikačních zkoušek. Znalosti uchazečů z této oblasti budou ověřovány zkušební komisí jak v písemné části zkoušek formou teoretického testu a případových studií praktických příkladů, tak u ústní části kvalifikační zkoušky. 

Související produkty